Maria Rosario Gómez Calcerrada, presidenta de la comunitat de veïns del costat del local del carrer Sant Jaume, contenta de que es retirin les andròmines i es netegi

En una entrevista a l’Info Migdia, la presidenta de la comunitat de veïns del costat del local del carrer Sant Jaume, s’ha mostrat contenta de que es retirin totes les andròmines que s’hi acumulaven i es desinfecti el local, i espera que no es repeteixi.

“Realment, hem tingut un problema molt greu durant molts anys, i ens agradaria que d’alguna manera el tema es pogués resoldre […] El que si és cert és que si aquest senyor torna a viure aquí en un temps, tornara a ser més del mateix”.

Gómez Calcerrada, ha destacat que, com a mínim, feia de dos anys que no podia sortir a la seva terrassa per por a les rates.

“Amb una sensació de molta por pel tema de les rates, jo no sortia ni estiu ni hivern a la terrassa. Realment és un goig estar a la terrassa i veure el parc i gaudir-ho. Feia com a mínim dos anys que no podia fer-ho per por a les rates i tenia casa meva tancat a pany i clau”.

Maria Rosario Gómez Calcerrada, que viu fora de Calella, ha volgut venir per poder veure “in-situ” com netejaven el local, ja que no s’ho volia perdre.

“Jo no tinc residencia habitualment aquí, visc a fora, i quan m’han avisat he agafat el mitjà de transport i he vingut a corre cuita, perquè era un tema que no em volia perdre. Jo això ho havia de veure in-situ, perquè és que ens ha fet patir molt”.

Una vegada el local quedi buit i net, els veïns esperen que no es torni a repetir la mateixa situació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *