“Sota la catifa” aquest dissabte, a la Sala Mozart

Aquest dissabte a les 21:30h arriba una nova obra de teatre a la Sala Mozart amb el Cicle Cultural. Es tracta de “Sota la catifa”, un thriler en clau de comèdia que interpreten Jordi Cadellans, Ramon Godino, Òscar Jarque i Raül Tortosa i que està dirigida per Òscar Molina.

Ramon Godino, un dels protagonistes de l’obra ha explicat en una entrevista a l’Info Vespre que podrà veure la gent que assisteixi a la Sala Mozart:

“Més que veure, jo penso que el que s’han de proposar és venir a passar una bona estona amb nosaltres, a disfrutar del teatre que és fantàstic i a deixar-se portar per una obra de teatre una mica especial. Que no es facin preguntes des del principi, que esperin al final que no busquin solucions, que vegin, que escoltin, que disfrutin i que es deixin portar per una història molt xula de quatre “quarantenyeros” que estan com una cabra.”

Durant la funció es projectaran una sèrie d’imatges tal i com explica Godino

“Aquestes imatges són diguéssim, aquests somnis o pensaments que els tres personatges s’expliquen o confessen mútuament a l’habitació. […] Hi han les imatges que són els pensaments que cadascú tenim i que expliquem i també el directe que és el que expliquen el companys. Pot semblar una mica confós però després ho vas entenent. Ho entens sobretot al final”.

L’obra es farà dissabte a les 21:30 a la Sala Mozart i el preu de l’entrada és de 14€. Es poden comprar a través de www.tictactiquet.com i a la Sala Mozart.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a Ramon Godino, a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *