Marina Rossell inaugura avui una nova edició del NEC

ROSSELL3

La cantautora catalana Marina Rossell oferirà aquesta nit al Far un recital de cançons de resistència i d’homenatge al seu amic George Moustaki. Un concert pel qual ja no queden entrades disponibles i que obre una nova edició del festival NEC de Calella, organitzat per l’Ajuntament i l’Associació per a la Promoció d’Artistes i Músics. L’espectacle es farà seguint la normativa anti-Covid, amb tot el públic assegut i sent obligatori l’ús de la mascareta.

Rossell oferirà una primera part centrada en el repertori de George Moustaki i la segona dedicada a les cançons de la resistència, incloent el seu darrer èxit Tutto Andrà Benne!, que s’ha convertit en un dels himnes més esperançadors durant el confinament. Rossell recorda a Y una rosa roja de les persones invisibilitzades com les cambreres d’hotel –les kellys– o dels sensellar.

Del repertori del cantant grec, amb qui va mantenir una estreta relació personal i artística, hi haurà cançons que per primera vegada s’han traduït al castellà. Le Métèque es transforma en “El Meteco, la seva emblemàtica cançó dedicada als apàtrides i en la qual eleva la veu a favor de la vida.

Marina Rossell serà l’encarregada d’inaugurar el NEC 2021 amb un únic concert al Far pel qual s’han exhaurit totes les entrades a la venda.

Nova oferta gastronòmica en un espai decorat per Petits Creadors

El Far obrirà portes dues hores i mitja abans de l’actuació per als qui vulguin gaudir de la nova oferta gastronòmica del NEC, amb tapes i entrepans d’autor a càrrec de Concepte Artesà de la Cuina. També hi haurà servei de cocteleria i música ambient abans i després de cada concert, seguint la normativa del sector de l’hostaleria i la restauració.

L’espai estrena avui nova decoració, que ha anat a càrrec de Petits Creadors, l’associació d’artesans i artistes locals de Calella i rodalies.

Com en anteriors edicions, l’organització posa a disposició de tots els assistents un servei de transport gratuït amb Carrilet. Es faran tres sortides des de l’oficina de Turisme, cada mitja hora, a partir de les 20.30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat