Riqui Puig, premi de la Penya Solera Barcelonista de Calella al jugador del filial amb més projecció

La Penya Solera Barcelonista de Calella ha concedit el trofeu Memorial Mario Munt del 2019 a Riqui Puig, jugador del Barça B que ja ha debutat amb el primer equip. Se li farà entrega personalment aquest dimecres 5 de juny en el marc d’un sopar amb penyistes.

Nascut a Matadepera el 1999, Riqui Puig ocupa la posició d’interior o mig centre al FC Barcelona B, club al qual va arribar la temporada 2013-2014 procedent del Terrassa.

El president de la Penya Solera Barcelonista de Calella, Isidre Argelés, ha revelat que ja l’any van valorar la possibilitat d’entregar-li el Mario Munt al jugador del filial amb més projecció. D’ell en destaca la visió de joc i la tècnica al més pur estil Barça.

Té ADN Barça. Té tècnica, visió de joc, ho té tot… Fàcilment el podem identificar amb l’estil que tenien Xavi o Iniesta, una barreja dels dos, però per la manera de conduïr la pilota, per mi, és més Xavi.

Aquest serà el 17è Memorial Mario Munt que entrega la Penya Solera Barcelonista de Calella, que normalment l’encerta a l’hora d’assenyalar els joves jugadors cridats a triomfar amb el primer equip. Es van estrenar amb Andrés Iniesta, l’any 2003.

Al primer que li vam donar vam encertar-la de ple. La resta fins arribar al Riqui Puig, uns més que d’altres, però tots han arribat al primer equip. En tot cas, sempre li donem al que creiem que té més projecció.

El Memorial Mario Munt s’entregarà aquest dimecres al vespre en el marc d’un sopar amb penyistes i amb l’assistència confirmada del premiat, Riqui Puig. Una samarreta signada per ell es sortejarà entre els assistents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *