Martínez dimiteix de president del Consell Comarcal del Maresme per unes obres particulars

Foto: CCM
Foto: CCM

Miquel Ángel Martínez ha comparegut avui en roda de premsa per anunciar que, tal i com li va demanar el PdeCAT, deixa la presidència de l’organisme supramunicipal per l’afer de les obres particular que va fer a casa seva amb material de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, d’on és i seguirà sent alcalde. El fins ara president del Consell Comarcal del Maresme ha reconegut que un operari municipal va fer un arranjament al seu jardí, fora del seu horari laboral -ha puntualitzat-, utilitzant sense el seu consentiment dotze maons sobrant d’una obra pública. Ha recordat que els fets es remunten a l’any 2011 i que l’error va ser no haver-los retirat un cop va conèixer els fets. Aquests han transcendit públicament per una conversa gravada entre tots dos, que va difondre La Vanguardia.

El mateix mitjà apunta que l’enregistrament l’hauria fer un regidor de Sant Andreu de Llavaneres i del mateix partit de l’alcalde. Miquel Ángel Martínez ha denunciat que la gravació que el delata forma part d’una conxorxa orquestrada per algú del seu entorn. I es pregunta sobre el moment en què ha sortit a la llum, a un any de les eleccions municipals.

Perquè surt a un any de les municipals del 2019? Si un grup polític té una estratègia molt estipulada treu els draps bruts 3 mesos abans, no un any. Això ens va fer sospitar que hi havia algú dins el Govern, la militància i l’entorn.

En la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, acompanyat de part del govern comarcal, Martínez ha assegurat que desconeixia els fets i que així es demostra en molts moments de la gravació.

Quan em diu que estava treballant i jo em sorprenc. O quan em comenta que l’han vist a casa meva i jo li pregunto si no venia quan havia acabat. Per tant, si s’escolta bé la gravació hi ha moments en què no entenc gairebé el què, menys m’imaginava que m’estaven gravant. Crec que la conversa estava molt preparada. Si n’hi ha d’altres? Que surtin a la llum, m’agradaria. Estem buscant la veritat i intentar demostrar la meva honestedat.

El fins ara president del Consell Comarcal del Maresme ha confirmat que pel moment no es planteja renunciar a l’alcaldia de Sant Vicenç de Montalt a l’espera de si prospera la moció de censura anunciada pels partits de l’oposició 9 Sant Vicenç (9SV), ERC, Cs, PSC i PP.

Hem d’esperar els esdeveniments. Primer si es produeix la moció de censura tot i que em consta que en els partits polítics estaven alineats per tirar-la endavant, però no ho sé perquè tot és molt recent.

Martínez ha indicat que després del seu “pas al costat”, els òrgans de partit i els actuals consellers hauran de definir el nou organigrama del Consell Comarcal del Maresme i designar-ne el nou president.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *