El nou cartipàs de la Diputació de Barcelona, sota la presidència de Marc Castells

DIBA

El nou president de l’organisme supramunicipal ha designat el nou cartipàs, amb fins a tres representants de la comarca del Maresme. L’exalcalde de Tordera Joan Carles Garcia seguirà sent el diputat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació. Laura Martínez, de Vilassar de Mar, seguirà com a responsable de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i Rosa Funtané, de Montgat, en el càrrec de diputada adjunta de Territori i Sostenibilitat.

El relleu a la presidència de la Diputació de Barcelona ha comportat una reestructuració de les àrees executives de l’organisme. Jordi Martí, regidor de l’Ajuntament de Barcelona, s’incorpora a l’Àrea de Presidència, assumint Presidència, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona. Joan Carles Garcia continuarà sent el diputat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació.

Hi haurà també l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, la d’Atenció a les Persones; la de Cultura, Educació i Esports; i la de Desenvolupament Econòmic Local.

En el ple extraordinari que la Diputació de Barcelona va celebrar dimarts es va aprovar la creació de les comissions de seguiment.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat