Segueixen els bons resultats del CF Calella

Els de Fede Saracho es traslladaven fins a Mataró per jugar el seu encontre davant el Juvesport.

Una primera part molt igualada on han tingut moltes ocasions de gol, però també s’han fet concessions al rival. El primer gol dels nostres ha arribat al minut 1 de la segona part, encert que ha donat una major tranquil·litat els calellencs per poder continuar treballant per la victòria i en aproximadament 10 minuts s’han marcat dos gols més, el tercer i definitiu el minut 57 marcat pel jugador del Calella Juan.

Desafortunadament el CF Calella ha patit una expulsió a causa d’una entrada tard.

El partit ha acabat amb la victòria dels calellencs per 3-1 enfront del Juvesport. Els nostres s’emporten 3 punts importants per a continuar lluitant pel títol.