Torna La botiga al carrer està de moda

calella està de moda

Aquest cap de setmana arriba a Calella La botiga al carrer està de moda. La fusió entre les dues propostes de dinamització comercial més esperades del calendari. Serà la tercera edició de l’esdeveniment, i com sempre, comptarà amb música en directe, maniquins estàtics a peu de carrer i la tradicional passarel·la de moda. La novetat d’enguany és que es comptarà amb la participació de més establiments, fins a una quarantena, que trauran tota l’oferta comercial al carrer.

Dissabte la botiga al carrer tornarà a estar de moda amb més d’una quarantena d’establiments participants que oferiran tots els seus productes a peu de carrer. Durant tot el dia, de 10 a 21 h, es faran diferents activitats pels més petits, com el castell d’inflables a la plaça de l’Església, però també hi haurà sessions de música amb DJ i models estàtiques que faran de maniquí al gran aparador que hi haurà ubicat l’encreuament del carrer Església amb Indústria. El plat fort de la jornada arribarà a les nou del vespre amb la desfilada de moda. Frank Cardó, un dels gestors de l’activitat, n’ha detallat tota la programació.

Dissabte hi haurà molta animació. Tornem a fer l’aparador de moltes botigues de Calella amb maniquins estàtics. Animarem tota aquesta zona durant el matí, també tindrem l’inflable per la mainada a la plaça de l’Església i a les 21 h tindrem la gran desfilada de La botiga al carrer està de moda.

Cardó ha explicat que després de l’èxit de l’anterior edició de l’octubre passat, molts més establiments – com perruqueries o botigues de roba – han volgut participar. En total, col·laboren més d’una quinzena de comerços relacionats amb la moda i per la passarel·la desfilaran fins a una vintena de models amateurs.

Aquest any, degut a l’èxit de l’any passat s’han apuntat molts més comerços i perruqueries i hem pogut ampliar una mica més l’oferta de roba i complements que es veuran al damunt de la passarel·la.

Des de l’organització també s’ha destacat la presència de més botigues a peu de carrer. Si a l’octubre van treure parada una quinzena, ara ho faran 40. I és que des de l’Associació de Comerciants s’ha procurat que tots els comerços puguin participar, siguin associats seus o no. Cardó assegura que això ajudarà a dinamitzar molt més la jornada.

L’Associació de Comerciants s’ha preocupat perquè totes les botigues puguin participar, més enllà dels seus associats i això és molt positiu perquè crearem més ambient.

L’Ajuntament de Calella en col·laboració amb l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, organitza la jornada amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del municipi i enfortir el teixit empresarial.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *