Mercè Marsal presentarà per Sant Jordi la seva primera novel·la, “El binomio perfecto”

Novetat literària calellenca per aquest Sant Jordi. Mercè Marsal s’estrena en el món de la literatura de ficció amb “El binomio perfecto”, una novel·la històrica i de suspens protagonitzada per Leonardo da Vinci, en el cinquantenari de la seva mort. El llibre és el resultat de tres anys de recerca sobre la figura, obra i vida, de l’artista italià que encarna a la perfecció el que es coneix com l’home universal: va destacar en àmbits tan diversos com la ciència, la pintura, l’arquitectura, la filosofia o la música.

Mercè Marsal ha dit a Ràdio Calella TV que la novel·la, amb tints de misteri i d’aventura, vol ser un homenatge a la figura de Leonardo da Vinci, mort el 2 de maig de 1519. Ara fa 500 anys.

Un petit homenatge cap a ell, un dels pintors més famosos de la història, que va pintar la Monna Lisa, que també apareix al llibre. A partir d’aquí se succeeixen els enigmes, hi ha molt de misteri i aventures. És un llibre molt entretingut.

cartellI fidel al que va ser la vida de Leonardo da Vinci, per la qual cosa l’autora calellenca ha dedicat tres anys a investigar i documentar-se. El binomio perfecto és la seva primera incursió en el món de la novel·la històrica i de ficció, tot i que ja havia publicat anteriorment.

La faceta literària m’ha vingut de la meva feina com a mestra, de les moltes redaccions que he hagut de corregir durant molts anys. He fet altres dues publicacions, una sobre la pintura del segle XX de caire didàctic, i l’altre sobre la història del Club Tennis Calella. Com a novel·la, és la primera que he escrit.

Mercè Marsal presentarà a casa per Sant Jordi, i això li fa especial il·lusió.

La presentaré amb molta il·lusió. Estic molt contenta perquè gràcies a l’Ajuntament de Calella i a la directora de la Biblioteca de Calella podré presentar-la en un dia molt especial i en un espai tan emblemàtic.

L’acompanyarà la tinent d’Educació, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *