Emotiu acte de reconeixement a tots els presidents i juntes directives del CF Calella

El CF Calella ha homenatjat aquest dissabte a tots els presidents que han estat al capdavant del club al llarg dels seus cent sis anys d’història. El Complex Esportiu Tomàs Claramunt ha acollit un emotiu acte d’homenatge que ha hagut de canviar d’ubicació a causa de la pluja i que ha comptat amb representació de trenta-sis dels quaranta presidents que ha tingut el club de futbol calellenc fundat l’any 1917. També hi ha estat present el delegat del Maresme de la Federació Catalana de Futbol, Moha El Gaadaoui, el regidor d’Esports, Manel Vicente, i l’alcalde, Marc Buch

L’actual president del CF Calella, David Garcia, ha agraït i reconegut la tasca dels seus antecessors i familiars, i el llegat que han deixat a la nostra ciutat.

Agraïment a tots vostès, als que hi són i als familiars. Això es va crear l’any 1917 i va ser gràcies a tots vostès i als familiars, i gràcies a això nosaltres avui podem continuar treballant amb aquest CF Calella que de mica en mica va creixent. Gràcies als seus granets de sorra, no només com a presidents sinó també les juntes directives, avui estem aquí amb una escola de futbol que ja tenim, amb quatre-cents usuaris i trenta nens, fent créixer socialment el futbol a la nostra ciutat. Per això els hi faig una reverència. Moltíssimes gràcies. El nostre més gran reconeixement.

Cent sis anys d’història que tal com reconeixia l’alcalde Marc Buch, són el fruit de l’esforç, la constància i la implicació de totes les juntes directives que han passat pel club, que moltes vegades han posat els colors per damunt de qualsevol interès.

Quan venia pensava, ostres, cent sis anys d’història -això no ho diu tothom-, i ho són perquè els presidents amb totes les seves juntes i tota la gent que els ha ajudat, han estat picant pedra dia rere dia. Si cedíssim la paraula als presidents, tots ens explicarien moltes anècdotes, però el més important és que moltes vegades han posat el club per damunt de tot i qualsevol interès. Posant-hi diners de la seva butxaca quan ha fet falta i tot el temps del món. Això és el què fa que el club tingui cent sis anys d’història. Un aplaudiment per tots els presidents i els que ja no hi són, que ens escolten des del cel, per tota la feina que han fet.

Després de l’acte institucional de reconeixement, partit amistós entre CF Calella i Montañesa, un equip provinent del districte de Nou Barris de Barcelona que juga a Tercera Divisió.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.