750 alumnes participaran al pessebre vivent de l’Escola Pia

Pessebre Vivent de l'Escola Pia, arxiu
Pessebre Vivent de l'Escola Pia, arxiu

L’Escola Pia de Calella representarà el pessebre vivent més nombrós del Maresme. Així ho diuen amb orgull des del centre educatiu, que divendres al matí obrirà les portes de les instal·lacions del carrer Sant Pere per mostrar com han preparat els alumnes l’escenificació del naixement de Jesús de Natzaret. Combinaran els quadres estàtics més tradicionals amb exhibició de ball més modernes, dibuixant un circuit per l’antic monestir.

Els alumnes de l’Escola Pia del carrer Sant Pere representaran divendres el pessebre vivent a les instal·lacions de l’antic monestir. Destaca per ser extraordinàriament participat, el més nombrós del Maresme apunten. Tota la comunitat educativa del centre ha col·laborat en els preparatius. “Hi participen 650 alumnes de Primària, però també ens vindran a veure els de Primer i Segon de Secundària, que sumen uns altres 150 alumnes; als que hi hem d’afegir els familiars i els professors”, ha indicat Christian Negre, professor del centre, qui s’ha referit en termes molt positius al grau d’implicació dels escolars amb el projecte. “Ens agrada obrir portes perquè tothom vegi què fem i com ho fem”, ha assegurat.

El com és també diferent. A banda dels quadres més tradicionals: l’enunciació als pastors, el naixement o l’arribada dels Reis d’Orient; també s’han preparat exhibicions complementàries que aporten a la representació una dosi de modernitat. “Els alumnes estan treballant amb balls, hi haurà les representacions estàtiques típiques però també alguna sorpresa durant el recorregut. De fet, s’ha fet un circuit al llarg de l’antic monestir de l’escola i, en cada punt, hi haurà una petita representació”, ha avançat Negre.

El pessebre vinent de l’Escola Pia es podrà visitar aquest divendres 18 de desembre d’11:45h a 12:30h, temps suficient per completar tot el circuit.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. christian negre escrigué:

    Podeu veure un vídeo del Pessebre al següent enllaç…. https://youtu.be/yNPmfF4CmHU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat