Miquel Iceta assenyala la poca estabilitat del Govern català com la causa de la manca d’inversions a l’hospital de Calella

iceta0

El primer secretari del PSC ha participat avui a una Tribuna Municipal al Museu del Turisme de Calella. En declaracions a Ràdio Calella TV, Iceta ha apuntat que no es poden fer polítiques de fons degut a la curta durada de l’anterior govern de la Generalitat de Catalunya, amb Toni Comín al capdavant de la Conselleria de Salut.

Són declaracions de Miquel Iceta a l’Info Vespre.

La veritat és que no tinc gaire bones notícies, perquè aquí a Catalunya, com tenim govern que no duren ni dos anys, és molt difícil que es facin polítiques de fons. Quan tens un conseller o una consellera ja convençut, resulta que te’l canvien. Un dels avantatges de l’estabilitat dels governs és precisament que poden treballar més pensant en el mig termini, i jo crec que l’hospital de Calella encara no ha esdevingut una prioritat del govern i que la rotació permanent de responsables al capdavant de la Conselleria de Salut tampoc no ajuda.

El primer secretari del PSC ha parlat també de la manca de pediatres. Afirma que les plantilles no s’ajusten a les necessitats dels centres, un problema que s’arrossega de les retallades en els pressupostos de salut dels últims anys.

Hi ha un problema d’ajust de les plantilles a les necessitats i és veritat que en determinades zones el problema és aquest. En algun s’hi ha trobat solució, a altres encara no. Jo no coneixia aquest problema concret, però és veritat que hi ha hagut unes retallades molt fortes en els darrers anys en els pressupostos de salut que encara no s’han rescabalat i, per tant, jo espero que aquest govern s’ho prengui molt seriosament. Ja sabem que les coses no s’arreglen d’un dia per l’endemà, però val la pena posar el fil a l’agulla i si, efectivament, està en camí la contractació del nou pediatra, jo crec que ens n’hem de felicitar tots plegats.

Davant dels assistents a l’acte al Museu del Turisme, Miquel Iceta ha parlat sobre la situació política actual de Catalunya i ha afirmat que quan els socialistes són al capdavant del govern, les coses funcionen.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *