Josep Maria Gallart (Calella Centre Comercial): “Defensem tot el comerç local”

Imatge d'arxiu

L’Associació de Comerciants de Calella ha presentat al·legacions contra la modificació urbanística que permetrà la instal·lació de l’Aldi al costat de l’hospital en defensa del teixit comercial local. Ho ha dit aquest matí el seu president, Josep Maria Gallart, exposant que els preocupa tant la instal·lació del supermercat en sí com la previsible pèrdua de places d’aparcament. A tot això, i en resposta a les declaracions de l’alcaldessa, ha defensat la independència de l’associació respecte els partits polítics.

En una entrevista al programa La Ciutat, Josep Maria Gallart ha explicat que les informacions que tenen indiquen que l’aparcament de 144 places estarà en funcionament en horari d’obertura del supermercat. Posa l’accent en el fet que es perd la disponibilitat en horari nocturn.

Aquestes places d’aparcament estaran obertes mitja hora abans i després de l’obertura del supermercat amb el que això suposa. I el comerç també són els restaurants i, si per exemple, algú que vulgui venir a sopar en un restaurant de Calella si no hi ha aparcament potser passarà de llarg.

El president dels comerciants ha subratllat que l’objectiu de les al·legacions és defensar els interessos de tot el comerç local. Ha explicat que la decisió adoptada també ha estat empesa pels resultats d’una enquesta interna, tot reconeixement que no va tenir la resposta que esperaven de tots els seus associats.

En relació a les declaracions de l’alcaldessa, que ahir va assenyalar que un dels membres de la junta milita en un partit polític, Gallart ha defensat amb rotunditat la independència de l’associació.

Quan em vaig posar al davant de l’associació, aquesta persona no tenia cap vinculació política. És una decisió personal que respecto. Vull dir també que l’associació és completament apolítica, no sé a qui vota cadascun dels membres, que quedi clar.

El president de l’Associació de Comerciants ha afegit que l’entitat s’ha caracteritzat sempre per mantenir unes bones relacions amb l’Ajuntament de Calella i que la seva voluntat és que continuï sent així.

? Recupera íntegrament l’entrevista a Josep Maria Gallart al programa La Ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *