Mobilitzacions a Calella amb motiu de la vaga general del 18-O

Una concentració-manifestació a la Plaça de l’Ajuntament, a partir de les deu del matí, és la principal mobilització que tindrà lloc demà a Calella amb motiu de la vaga general del 18-O convocada per la Intersindical-CSC i la Intersidical Alternativa de Catalunya(IAC) amb el lema “Pels drets i llibertats”. Els sindicats defensen que és una protesta per motius econòmics i laborals que se celebrarà en vistes a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre.

El secretari d’Acció Sindical de la Intersindical CSC ha negat que l’aturada tingui un objectiu polític i de resposta a la sentència del procés. Amb tot, Marc Faustino, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha criticat que la resolució del Tribunal Suprem lamina drets i llibertats.

Qualsevol activitat al carrer relatiu al dret de reunió o de manifestació, fins i tot que es qüestioni que demà hi hagi vaga general convocada per un sindicat legalment consituït, fa que tots estiguem en fals davant aquesta resolució judicial.

Els sindicats convocants reclamen la derogació de les reformes laborals, l’establiment d’un salari mínim interprofessional català de 1.200 euros o un pla de rescat social, entre d’altres.

vaga general 18OLa protesta unitària es farà a les cinc de la tarda als Jardinets de Gràcia (17h) i tot fa preveure que s’unirà a les cinc Marxes per la Llibertat que després de tres dies creuant el país confluiran a Barcelona, també demà divendres.

La crida que s’està fent a Calella per sumar-se a la vaga general demana als veïns que es desplacin cap a la capital a partir del migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.