Mor Àngel Pera, un dels fundadors de Calella TV

Foto: JM Colomer
Foto: JM Colomer

Ha mort als 66 anys Àngel Pera, una de les persones que va formar part de l’equip que va aixecar les emissions de Calella TV. Ell s’encarregava de la part tècnica del projecte per tirar endavant una de les primeres televisions locals del país i que es va tirar endavant gràcies a l’esforç i la dedicació dels ràdio afeccionats que hi havia a la ciutat. Josep Maria Colomer, amb qui va formar tàndem directiu durant aquella primera etapa del mitjà, l’ha recordat com “un company perfecte”.

Àngel Pera va ser una de les persones que va fundar Calella TV, l’any 1982. Ell des de la vessant tècnica, era l’encarregat de garantir les emissions amateurs d’aquella jove televisió local, que naixia poc després de la degana. Josep Maria Colomer ha recordat el seu compromís amb el projecte.

Va ser un company perfecte pels inicis del projecte (…) L’Àngel va ser en el primer equip que va treballar a Calella Tv. Era el cap visible de l’equip tècnic, qui tenia més clares les connexions i els enllaços, qui s’enfilava per les antenes.

Les condolences per la mort d’Àngel Pera es poden fer arribar a la seva família al Tanatori de Calella. El seu funeral tindrà lloc a les quatre de la tarda d’avui dilluns a la Parròquia de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat