Arriba la segona edició de “La botiga al carrer està de moda”

calella està de moda

Dissabte Calella farà un pas més per apropar-se a la normalitat postpandèmica recuperant un dels actes de dinamització comercial més esperats del calendari, “La botiga al carrer està de moda”. Serà la segona edició de l’esdeveniment, després de la fusió del 2019, i comptarà amb música al carrer, maniquins estàtics i la tradicional passarel·la de moda. Des de l’organització asseguren que l’objectiu de la jornada és dinamitzar el comerç del municipi i enfortir el teixit empresarial.

En total hi col·laboraran una quinzena d’establiments calellencs que trauran tota la seva oferta comercial a peu de carrer. Durant tot el dia es faran diferents activitats pels més petits, sessions de música amb DJ, models estàtiques i inflables a la plaça de l’Església. El plat fort de la jornada arribarà a les nou del vespre amb la desfilada de moda. Una cinquantena de models desfilaran lluint roba i complements de les botigues del municipi que participen en la jornada. Frank Cardó, gerent de Festamusic, és un dels organitzadors de l’esdeveniment.

Per donar vida a tot el dia, farem diferents activitats, hi haurà DJ al carrer, un castell inflable a la plaça de l’església, models estàtics lluint roba i complements de les botigues que participen i la passarel·la a les 21 h.

L’inflable per la mainada funcionarà d’11 a 14 h i de 16 h a 21 h i tindrà un cost de dos euros. Els maniquins estàtics es podran veure d’11 a 13 h a l’escenari muntat al carrer Església cantonada amb Indústria.

La primera edició de “La botiga al carrer està de moda” es va fer l’any 2019 com a resultat de la fusió de les dues propostes que fins al moment es feien per separat, però ajuntar-se per ser més potents, amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar les botigues de Calella. Des de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, organitzadors en col·laboració amb l’Ajuntament de la jornada, han apuntat a una nova edició de cara a l’estiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat