Mossèn Cinto Busquets assumeix la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau

Mossèn Cinto Busquet acompanyat del Bisbe de Girona, membres del pubillatge i l'alcaldessa durant la Festa Major

El sacerdot gironí Cinto Busquet ha assumit de manera provisional les tasques de rector de la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella. Es va incorporar a la parròquia el passat divendres 23 coincidint amb la Festa Major.

És Doctor en Teologia, ha viscut durant 17 anys al Japó i 8 a Itàlia. En declaracions a Ràdio Calella, mossèn Cinto ha dit sentir-se molt motivat amb la nova tasca que li ha encomanat el Bisbat de Girona: “Estic molt motivat i la meva tasca serà la de fer de dinamitzador espiritual de la ciutat ja que el que és la gestió de la parròquia va molt bé, hi ha un equip de col·laboradors que formen part del Consell Pastoral Parroquial i ho fan molt bé. Jo només hi faig la supervisió”.

Mossèn Cinto Busquet vol impulsar la vida parroquial de Calella i s’adreçarà, sobretot als joves i adolescents i també als matrimonis joves.

El nou rector és molt actiu a les xarxes socials, sobretot a Twitter. Precisament, fa un any va publicar un llibre que té per títol «Piulades al vent. Pensaments d’un captaire de l’Esperit», són una recopilació de les petites reflexions diàries que publica a Twitter. Per a ell és essencial estar presents al món digital per portar el missatge de l’Evangeli fins a l’últim racó. Té perfils oberts al Facebook, Twitter, Instagram i fins i tot pàgina web personal: www.cintobusquet.cat És molt important estar present al món digital. Ara aquests primers dies he anat passant el meu número de telèfon a la gent de la parròquia, així ens podem comunicar via whatsapp, o per Facebook. Són noves manera de comunicació. També els hi dic que posin el meu nom a google i que els portarà a la meva pàgina web per saber més coses sobre mi”.

Recordem que el capellà titular, mossèn Josep Gispert, es troba de baixa des de fa uns mesos per sotmetre’s a diferents operacions del maluc.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

 1. josep Serra ha dit:

  Hola Mn. Cinto
  No tengo el gusto de conocerle personalmente , pero si por sus declaraciones a mi juicio desafortunadas junto con otros tantos sacerdotes . Y le dire por que !! Ud, esta a favor de la independencia con un gobierno de izquierdas que lo esta liderando , Puigdemont ,Colau, Junqueras, Tarda etc. etc.etc. Ya se que ante todo son personas y no debemos mirar su etiqueta politica , pero todos estos estos son los mismos del autobus publicitario ( Dios no existe) se acuerda ? y sus actos siempre encaminados a combatir la religion catolica , p. ej. en las fiestas de la Merced el ayuntamiento ha sacado del programa de festejos las celebraciones religiosas , como si los catolicos no pagaran con sus impuestos todos los gastos de dichas festividades y para que seguir hablando pues no iba a terminar nunca . Pero lo que mas me sorprende es que uds, y hablo en plural den soporte a un gobierno que en caso de ganar el (si) sea de corte republicano .
  pero es que no se dan cuenta que son los mismos perros con diferentes collares ?!?.
  Son Los mismos o tienen la misma ideologia que los que incendiaban iglesias , mataban Obispos curas y seminaristas ,destrozando imagenes religiosas y profanando la Sgda. Eucaristia . La verdad es que no entiendo como se puede ser tan ingenuo para no darse cuenta del disparate que estan cometiendo , pero claro hay que estar con el progresismo verdad ?? Solo hay que escuchar el tono de voz que utilizan esos payasos de Puigdemont ,Junqueras y compañia en sus mitines promoviendo que la poblacion salga a la calle y despues hacerse las victimas si envian policia nacional y guardia civil .Sus discursos son claramente agitadores de masas , no en vano han trenido un buen maestro (Karl Marx) .
  Andense con cuidado en dar la mano a segun quien , no sea que mas tarde sean ellos sus propios verdugos .
  Ahi te dejo mi e-mail por si quieres decirme algo !!
  Ha se me olvidaba , donde estaban los independentistas cuando el escandalo del muy “honorable” Pujol ?? Pues yo te lo dire , estaban en sus casas muertos de verguenza !! por que no salian a la calle ??
  Si claro Madrid nos roba !! es posible que si , pero el mayor ladron lo hemos tenido en nuestra propia casa y Mas y sus titeres procurando echar tierra encima para taparlo . Eso si que es una verdadera verguenza y un escandalo monumental .

 2. teresa garcía ha dit:

  Mossen Cinto; em fa vergonya anomenar-te Mossen. Després de veure les teves declaracions, no puc més que sentir llàstima. Llàstima i tristesa. Els companys assassinats al 36 pels mateixos que tu estàs defenent avui , et perdonaran, però jo NO. Si penses que els teus amics de viatge independentista estaran al teu costat en la seua nova república, ho tens clar. I què em dius dels altres feligresesos no independentistes? Heu buidat les esglésies de Catalunya, canviant a Déu per la suposada nació. Si encara tens un moment de pregària recorda les paraules de Jesús, “no abandonaré a mis ovejas”, perquè tu ho estàs fent. El dia del Judici, t’enfrontaràs a la Veritat i no sé si seràs tant valent davant el rostre del Pare. Recorda el manament “no diràs mentida”, perquè almenys avui tu has pecat amb les teues declaracions a la televisió. Quan els teus amics, tornen a cridar “arderéis como en el 36”, encara que va ser dos anys abans (són incults), qué t’ajude la CUP i Puigdemont…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *