Mossos confirma una quarta detenció relacionada amb l’agressió a Barraques de Festa Major

L’agressió va tenir lloc a la zona de Barraques, la matinada de dissabte

Ja són quatre les persones detingudes per l’agressió que va tenir lloc després de la segona nit de Barraques de Festa Major i que va provocar ferides de consideració a un jove de Calella, que va haver de ser operat d’urgència hores després com a conseqüència dels cops que va rebre. L’última detenció, ahir a la tarda, se suma a les tres que s’havien realitzat durant el matí, tal com va avançar Ràdio Calella TV. Aquest matí passaran a disposició judicial acusats d’un presumpte delicte de lesions. Totes les persones detingudes són majors d’edat.

L’agressió, en la que hi va participar més d’una persona, va tenir lloc la matinada del dissabte 24 de setembre, a la zona de l’envelat de la platja, un cop acabats els concerts de la segona nit de Barraques de Festa Major.

En les últimes hores, Mossos d’Esquadra ha efectuat un total de quatre detencions relacionades amb el cas. Es tracta de persones majors d’edat, a qui s’acusa d’un presumpte delicte de lesions. Aquest matí passaran a disposició judicial.

En una entrevista al programa Ona Maresme, ahir al migdia, l’alcalde Marc Buch va condemnar els fets i va indicar que en nom de l’Ajuntament de Calella s’havia posat a disposició de la família. Va reclamar a la justícia que actuï de forma inexorable.

Lamento moltíssim que hi hagi hagut aquesta baralla i que una persona hagi patit seqüèles físiques de la baralla. Des d’un primer moment m’he posat a disposició de la família, com tot l’Ajuntament, per ajudar-los en tot moment. La Policia Local va ser la primera en fer-ho. El que demanem és que la justícia sigui severa i actuï, com ho fa, amb les persones que han causat aquest dany.

Ahir, el partit de l’oposició Calella en Comú emetia un comunicat de condemna de l’agressió i reclamant informació sobre el dispositiu de seguretat establert per les nits joves de La Minerva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *