Mossos i Policia Local valoren positivament el darrer any

Calella ha reunit la Junta de Seguretat Local per fer valorar el darrer any i exposar quins havien estat els trets més destacables en matèria de seguretat i convivència ciutadana durant el període setembre 2014-setembre 2015.

A la Junta Local de Seguretat presidida per l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, hi ha assistit també el Secretari de la Delegació del Govern de la Generalitat, Amand Calderó, el Tinent d’Alcaldia i responsable de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Mobilitat i de l’Àrea de Serveis Públics, Albert Torrent, a més de Joan Vilademat, inspector de la Policia Local de Calella, dos sotsinspectors dels Mossos d’Esquadra i dos sotsinspectors de la Guardia Civil.

Les dades presentades pels Mossos d’Esquadra indiquen que a l’Alt Maresme hi ha una reducció del 2’8% de les infraccions penals. S’ha destacat també com a molt positiva la coordinació amb els hotels i els comerços pel que fa a la identificació de determinades persones en el municipi i a l’activació d’alertes als cossos de seguretat. Tanmateix s’ha informat que com a servei extraordinari, de cara la pròxima campanya de Nadal hi haurà una patrulla mixta dels mossos d’esquadra patrullant pel Centre Comercial de Calella.

Per part seva, l’inspector de la Policia Local ha informat que han baixat els accidents de trànsit, i ho ha atribuit als controls i als panells informatius de velocitat que s’han col·locat en el terme municipal. Vilademat també ha valorat molt positivament la incorporació de la unitat canina K9 pel control de consum i tinença de substàncies a la via pública, que l’han activat a les zones d’oci a les nits d’estiu, en el manteniment de l’ordre públic i en controls de seguretat de vehicles i persones.

De l’informe presentat, l’alcaldessa ha felicitat a tots els cossos de seguretat per l’excel·lent coordinació entre ells.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *