Pro-Dansa i Acció Solidària Sense Fronteres ressusciten la Mostra de Dansa

cartell mostra de dansa

El festival es recupera després de vuit anys. L’any 2007 es va fer la quinzena edició i aquest any 2015 es fa la número 16. Es farà a la Fàbrica Llobet-Guri el dia 7 de novembre.

La responsable de Pro-Dansa, Montse Turà, ha explicat hi ha un lligam estret entre la seva entitat i l’ONG perquè comparteixen alguns dels seus membres. L’entrada costarà 5 euros, que seran donats íntegrament com a donatiu a Acció Solidària Sense Fronteres per poder finançar l’enviament d’un contenidor amb matalassos, tovalloles, llençols, material sanitari, mèdic i escolar cap a Gàmbia. “Des del 1993 fins al 2007 vam fer mostres de dansa però ho vam deixar durant una temporada, però sempre teníem el cuquet de si ho fem o no ho fem. I aquest any, parlant amb ASSF i perquè hi ha hagut algun problema per obtenir diners i enviar el contenidor, va sorgir la idea de fer el festival per recollir diners i ha tornat a sorgir la mostra de dansa. A veure si aconseguim enviar el contenidor perquè també teníem previst enviar unes bombes d’aigua, i tot el projecte ens ha quedat curt de diners, però jo penso que d’aquí a final d’any ho aconseguirem“.

Montse Turà ha dit que la intenció és recuperar la regularitat amb què fins l’any 2007 es celebrava aquesta mostra de dansa i seguir-la organitzant cada any. Turà: “Jo no puc assegurar què es farà l’any que ve però d’entrada sembla que si el vam fer durant 15 anys seguits i ara sembla que el tornem a reprendre, doncs potser seran 15 anys més, no ho puc assegurar, però la intenció és que si tot va bé si que es tornaria a fer la mostra de dansa a Calella“.

cartell mostra de dansaA la Mostra de Dansa hi participen 12 companyies de dansa, entre elles Bilans Estudi de Danda de Mercè Panosa, l’Escola de Dansa la Fàbrica de Laia Ferrer, i  Alba Zamora, de Pro-Dansa de Calella i de Sant Cebrià. A banda, hi participaran altres escoles de dansa de Pineda, Arenys de Mar, Mataró, Canet de Mar, Arbúcies i Barcelona.

La mostra la tancarà una versió reduïda de «Paquita», a càrrec del Centre de Dansa de Catalunya, de Roser Muñoz i Joan Boix, ballarins internacionals.

Cada companyia disposa d’uns minuts per fer els balls que vulguin oferir, i la segona part es dedicarà a l’espectacle final.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat