“Mujerario”, un recull de textos i il·lustracions per ser una dona diferent cada dia

La llibreria el Faristol acollirà aquesta tarda la presentació del llibre Mujerario. Un recull de textos i il·lustracions creat per l’Ivan Prado i l’Iris Serrano, que pretén posar en valor la diversitat femenina i que s’emmarca dins del projecte Colibrí.

Mujerario és el tercer dels llibres del Projecte colibrí, un projecte que vol posar en veu de dona textos poètics, reflexions i diferents punts de vista. Els seus autors, Ivan Prado i Iris Serrano, són dos membres de Pallasos en rebeldia, una associació cultural i de cooperació internacional que, mitjançant les arts del circ i el clown, pretén globalitzar l’esperança en llocs de conflicte armat. L’Ivan Prado, qui ha estat l’encarregat de posar veu als textos de la il·lustradora Iris Serrano, explicava en una entrevista al programa Ona Maresme l’autèntic valor de Mujerario.

És una especie de recopilació. De les 45 dones que ha pintat l’Iris i que més m’han tocat a mi. I a les que els hi he escrit un homenatge, un petit text a cada una d’elles… Que és com una especie de calidoscopi que barreja totes les possibles dones que viuen en el món.

La presentació del llibre, que comptarà amb la presència dels dos autors i el calellenc Ernest Vila càmara de Pallasos en Rebeldia, tindrà lloc aquest dimecres 29 a dos quarts de vuit del vespre a la llibreria el Faristol. Els tres membres de l’associació explicaran les seves vivències en camps de refugiats d’Europa, Àsia, Àfrica i en comunitats indígenes d’Amèrica Llatina.

Tots els beneficis que es recullin amb les vendes del llibre aniran destinats a l’associació Pallasos en Rebeldia.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *