Un film per a cada gust cinematogràfic

Fast and Furious 7 cars

Avui han escollit la Ira, Forrest Gump, Fast & Furious 7 i, Darrera la porta.

En la Secció oficial de llargmetratges Low Cost, aquest dijous es projectarà Ira. Es farà a les 6 de la tarda, de manera gratuïta, i a la sala Mozart.
Ira és la història d’lker Vélez, un periodista que decideix canviar el rumb del seu documental per gravar la preparació, disseny i execució d’un assassinat. César, és el pare d’un fill assassinat que ha decidit aprendre a matar per fer la seva pròpia justícia.

I dues hores més tard, a les 8 del vespre, es farà el Cicle de cinema familiar a la Sala Mozart amb un preu de 4€.
La pel·lícula escollida és Forrest Gump. Tots coneixem aquesta història que comença amb una ploma que s’enlaira i aterra als peus de Forrest Gump, un home senzill d’esperit, assegut en un banc esperant l’autobús, així, explicarà la fabulosa història de la seva vida als vianants que aniran seient prop d’ell al banc. La vida d’en Forrest Gump serà en la imatge d’aquesta ploma, un paral·lelisme de com es deixa portar per les seves aventures increïbles en l’Amèrica de la segona meitat del segle XX.
A la platja de Calella es farà el Beach Festival, al Xiringuito 9. A les 10 de la nit, es projectarà Fast & Furious 7.
Ha passat un any des que l’equip de Dominic i Brian Torreto poden tornar finalment indultats als Estats Units. Desitgen adaptar-se a una vida en la legalitat, però l’entorn ja no és el mateix. Dom intenta acostar-se a Letty, i en Brian lluita per acostumar-se a la nova vida amb Mia i el seu fill. Cap d’ells s’imagina que un fred assassí, entrenat per realitzar operacions secretes, es creuarà en les seves vides per esdevenir el seu enemic més perillós.

A 2/4 d’11 de la nit hi haurà una altra Secció oficial de llargmetratges Low Cost amb Darrera la porta. On hi trobem a la seva protagonista La Sara que viu sola amb el seu pare de 80 anys, un exmilitar retirat. La jove, que treballa de cuinera en un restaurant de mala mort, és maltractada psicològicament pel pare fins que arriba un inquilí que s’enamora d’ella.
Una projecció gratuïta que es farà a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *