Neix Kommon Films, una productora audiovisual amb essència 100% altmaresmenca

Ha començat a caminar avui una nova productora audiovisual 100% altmaresmenca. De la mà del calellenc, Ernest Vila, realitzadors, productors, fotògrafs i comunicadors de la zona s’han unit per crear Kommon Films. Una nova empresa dins del sector audiovisual que vol unir el millor d’una productora i una agència de comunicació. Amb una àmplia gamma de competències, que abracen des de la redacció de guions fins a la definició d’una estratègia comunicativa, Kommon Films té l’objectiu d’oferir un servei integral i coordinat a clients que busquen un enfocament innovador i efectiu per als seus projectes.

El realitzador calellenc, Ernest Vila, ha posat en marxa Kommon Films, una nova productora de continguts audiovisuals amb base a l’Alt Maresme. Segons ha explicat Vila en una entrevista a Ràdio Calella TV, el projecte neix amb la voluntat d’unir el millor d’una productora audiovisual i una agència de comunicació, creant un únic organisme coordinat i consolidat que permeti abraçar tot el procés de creació.

Podríem dir que Kommon Films té la particularitat que uneix el millor d’una productora audiovisual i d’una agència de comunicació. El nostre objectiu és poder fer des de 0 un servei i oferir tot el ventall d’opcions que t’ofereix tant una productora com una agència.

Amb aquesta aposta, Kommon Films vol diferenciar-se de les productores convencionals i convertir-se en un referent en la indústria audiovisual i de la comunicació a nivell nacional i internacional. La seva oferta de serveis abasta des de la producció de pel·lícules i sèries fins a la creació de campanyes publicitàries efectives i innovadores. I és que en el seu curt període de vida, ja tenen lligats treballs amb grans produccions per plataformes com Netflix i HBO.

Treballem molt amb temes de restauració, promoció turística, corporativisme per multinacionals, campanyes publicitàries. Ara també ens ha entrat un projecte per produir una sèrie. Encara no podem avançar molt, però és una sèrie per una gran plataforma amb productors executius a Londres.

La nova empresa maresmenca també coprodueix amb productores tant nacionals com internacionals. Un fet que per Vila és molt interessant perquè permet que els projectes puguin arribar a diferents països del món.

La presentació de Kommon Films ha tingut lloc avui en el marc del Photo Forum Fest de Barcelona, una de les cites més importants pel sector. Durant la seva intervenció, els creadors de la productora han explicat el seu enfocament integral i han destacat la importància de coordinar totes les fases del procés creatiu per obtenir els millors resultats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.