Neix “Plataforma per a les Garanties Democràtiques”

Un conjunt de partits polítics i entitats de l’Alt Maresme han creat una plataforma anomenada “Plataforma per a les Garanties Democràtiques” per denunciar ingerències i greuges democràtics.

Plataforma per a les Garanties Democràtiques es va presentar ahir al vespre a la Plaça de l’Església.

Betu Comas, un dels membres de la Plataforma per a les Garanties Democràtiques, entre d’altres qüestions, s’ha referit a la presència de la Policia Nacional que de fa uns mesos estan per la zona i que creuen des de la nova plataforma, és desmesurada: “Ens trobem en una desmesurada, creiem nosaltres, presència policial. Aquesta presència no creiem que estigui per establir l’ordre públic, sinó pel fet de fer-se veure i condicionar la gent. És aquí on estem en contra“.

Comas ha dit que esperen que altres entitats i partits polítics s’adhereixin a la plataforma una vegada transcorregudes les eleccions del 27-S. “Hi ha algun altre partit polític que s’hi pot afegir, després també sabem que hi han diferent entitats que s’hi adheriran, quan s’acabi la campanya del 27-S. I aquí, doncs iniciem el punt de partida i més endavant ja veurem que és el que anem fent. Tot això anirà en funció dels esdeveniments“.

Plataforma per a les Garanties Democràtiques actualment està formada per Joves d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Joves per la Terra i les CUP de Calella i Pineda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.