Nico Saracho i Marc Tudela, a la llista de Calella en Comú Podem

Calella en Comú Podem ha presentat dos dels membres de la llista electoral que encapçala Sebastián Tejada, candidat a l’alcaldia de Calella. Són l’economista Nico Saracho i el geòleg Marc Tudela. “Suma’t al sentit comú” és el lema de la campanya de la formació per a les municipals del 28 de maig.

Nico Saracho és economista i, segons s’indica en la publicació de Calella en Comú Podem, ha viatjat per mig món i treballa amb passió per a la ciutat. “Me’n sento part, me l’estimo, la cuido i vull dir que tothom pugui dir el mateix”, diu ell mateix. Indica que l’esport és un eix econòmic fonamental, amb múltiples beneficis per a la ciutat, i que cal ajudar, valorar i respectar el treball que fan les associacions. Va de número 4 a la llista electoral per a les municipals del 28 de maig.

Marc Tudela és el cinquè de la candidatura electoral de Calella en Comú Podem, un actiu de la formació amb la que hi ha estat vinculada dels seus inicis, l’any 2014. És geòleg de formació amb màster en aigües subterrànies. Treballa com a director tècnic en una empresa de desenvolupament de software al Tecnocampus de Mataró-Maresme.

Calella en Comú Podem presenta lema de campanya: Suma’t al sentit comú. La candidatura encapçalada per l’alcaldable Sebastián Tejada compta amb Ruth Ortega com a número 2. Tanca la llista, en el número 17, l’exalcalde i actual regidor del grup municipal dels comuns, Josep Maria Juhé.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *