Nikol Kollars, Mònica Green i Marian Barahona actuaran a la gala benèfica “Para los valientes”

El concert es farà el diumenge 23 de juliol a la Sala Mozart de Calella, amb entrades a la venda al preu de 10 euros. Tota la recaptació anirà íntegrament destinada a finançar el projecte del SJD Pediatric Cancer Center, que té activada la campanya “Para los valientes” per recollir diners i fer realitat el nou centre de tractament i investigació del càncer infantil. L’impulsa Marta Cuadrado, familiar d’un dels pacients de l’hospital barceloní que va participar en el rodatge de l’espot promocional de la campanya que rep el suport del jugador Leo Messi i el FC Barcelona.

El cartell de la gala benèfica el completen el pianista Frederic Wort; Maria Gómez & Julia Gómez & Ada Wort; i el saxofonista Abel Sufuentes.

Les entrades solidàries estan a la venda al preu de 10 euros, amb entrada anticipada disponible a la pastisseria El Desig (Església, 320), la llibreria El Faristol (Bruguera, 78) i la Papereria Roger (Amadeu, 1-7). També es poden reservar trucant al telèfon 618 207 122. Si no s’han exhaurit, el mateix dia de la gala se’n trobaran a taquilla.

Cuadrado ha explicat que no s’ha habilitat fila zero. “Hi ha molta gent que compra igualment l’entrada i no vindrà al concert perquè no pot, o pel que sigui -exposa- però sinó es pot fer el donatiu directament al compte corrent de l’Hospital Sant Joan de Déu”.

La campanya de finançament per al SDJ Pediatric Cancer Centre ha arribat avui al 15% del seu objectiu de recaptació, que és de 30 milions d’euros. Les aportacions es poden continuar fent on line o també a través de les iniciatives que s’estan escampant arreu del territori. A Calella n’hi ha una altra en marxa: la Megapanera que ha organitzat l’associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Marta Cuadrado, promotora de la gala benèfica “Para los valientes”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *