S’estabilitza el nombre de pacients ingressats per Covid als centres sanitaris de Calella

Imatge d'arxiu

Disminueix l’activitat Covid als centres calellencs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Les dades d’aquest dijous al vespre deixen en 13 el nombre de pacients positius per coronavirus que hi ha ingressats a l’Hospital Sant Jaume i al Sociosanitari. Respecte l’últim recompte de principis de setmana, només s’han registrat 3 noves entrades i, per primer cop en dies, cap defunció.

A l’hospital de Calella hi ha 8 persones ingressades per Covid. En els últims quatre dies, s’hi han registrat 2 entrades. No s’ha donat cap alta ni tampoc s’ha produït cap defunció.

Al sociosanitari hi ha 5 persones hospitalitzades. El balanç és d’1 ingrés i 2 altes, que són de pacients que han negativitzat en la darrera prova diagnòstica però continuen sent ateses al centre.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta un total de 3 professionals positius i en aïllament per la Covid-19. N’hi ha 2 confinats per contacte estret amb un positiu.

El risc de rebrot a Calella continua en valors molt alts

Segons dades actualitzades a primera hora, el risc de rebrot a Calella és de 248,80 punts, quatre menys que el registre d’ahir dijous. La taxa de reproducció de l’epidèmia arriba a l’1,08.

Les xifres fan referència a l’evolució de la pandèmia del coronavirus a la ciutat, seguint el sistema de càlcul utilitzat pel grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC a partir de les dades del portal Covid-19 de la Generalitat de Catalunya.

2 classes tancades per positius per coronavirus

Només dos centres educatius calellencs han hagut de tancar classes després d’haver-se confirmat un positiu per coronavirus entre els membres d’un mateix grup bombolla. Són l’escola El Far, que té ara mateix un total de 15 persones confinades; i el Freta, també amb un positiu que ha obligat a confinar un total de 28 persones.

La resta de centres educatius d’infantil, primària i secundària segueixen el curs amb l’activitat presencial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *