“No hi ha manera d’aparcar al barri”

Els veïns dels Apartaments Codina demanen solucions al problema d’aparcament que hi ha al barri, especialment durant els mesos d’estiu quan als residents habituals se’ls afegeixen els de segona residència i també la gent que arriba a Calella en cotxe per passar el dia a la platja. Saben que al barri l’estacionament és gratuït i això arriba a col·lapsar-lo, tal com ha exposat el president de l’Associació Cultural Codina, que ha plantejat al consistori que provi d’implantar-hi la zona verda.

En declaracions al programa La Ciutat, Vicens Martínez ha comentat que la problemàtica es concentra bàsicament durant els mesos d’estiu i els caps de setmana.

El problema apareix sobretot a l’estiu quan, a més dels veïns del barri, tenim la gent que ve a la platja i els turistes, i tot queda bloquejat. No hi ha manera d’aparcar, especialment durant el cap de setmana.

Els Apartaments Codina, juntament amb la urbanització Sant Quirze, és de les poques zones de Calella on l’aparcament és gratuït i això acaba fent un efecte crida, segons ha reconegut Martínez. Per això, la proposta de l’associació que presideix passa per implantar la zona verda d’estacionament gratuït per als residents.

En veure que l’ajuntament posava en marxa les zones verdes hem pensat que aquesta seria una bona solució per al barri.

L’Associació Cultural Codina plantejarà formalment la seva proposta als responsables municipals. El seu regidor de districte és Josep Torres, que alhora té la presidència de Gestvia, l’empresa municipal encarregada de la mobilitat de Calella i que gestiona les àrees blava i verda d’estacionament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *