Nou episodi de pluges intenses a partir d’aquesta nit

Imatge. Radar Meteocat (14:18h)

La borrasca Gloria tornarà a descarregar fort aquesta nit i matinada. El Servei Meteorològic del Maresme manté activada l’alerta per intensitat de pluja, però rebaixa les previsions de fort vent per sota del llindar de risc. Es demana extremar la precaució i evitar acostar-se a zones inundables.

El responsable del Servei Meteorològic del Maresme ha indicat que s’esperen precipitacions en forma de xàfecs des de les nou del vespre fins les sis de la matinada, i que a partir de llavors començarà a remetre el temporal. El vent perdrà força i baixarà del llindar de risc, on s’ha mantingut en les últimes 48 hores.

Protecció Civil ha elevat el Pla INUNCAT a fase d’emergència i demana continuar extremant la precaució. Aconsella evitar els desplaçaments que siguin innecessaris i allunyar-se de zones inundables, com rius o rieres. Fins a les 14.00h, el telèfon d’emergències 112 ha rebut 12.459 trucades per 9.424 incidències relacionades amb el temporal Gloria. D’aquestes, 1.427 s’han efectuat des de la comarca del Maresme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *