Nou “live” de l’alcalde obert a preguntes de la ciutadania

L’alcalde vol treure rendiment a les possibilitats de les xarxes socials per aproximar-se a la ciutadania, a qui convida a plantejar-li preguntes o fer-li arribar inquietuds amb el segon “live” que farà a través de la plataforma Instagram, avui dimarts 12 d’abril a les 20h. S’hi connectarà amb el perfil institucional de l’Ajuntament de Calella (@calellaesmes). Marc Buch ha confirmat que ho repetirà després de cada ple, en primer lloc per aclarir els acords adoptats i per atendre també totes les qüestions que despertin l’interès dels calellencs i calellenques.

L’alcalde ha anunciat que després de cada Ple Municipal farà un live a Instagram per contestar a tots els calellencs i calellenques que s’hi connectin.

Aquesta setmana tornarem a fer el directe per IG per explicar els principals punts de la sessió del Ple Municipal i de l’actualitat local. L’objectiu principal és que la ciutadania ens pugui fer qualsevol pregunta i, per poc que puguem, les contestarem totes.

La sessió en directe i oberta a preguntes es farà a través del perfil de l’Ajuntament de Calella a la plataforma Instagram (@calellaesmes), a partir de les 20h. Us hi podreu connectar des de l’aplicació mòbil o en la versió web, al següent enllaç: instagram.com/calellaesmes.

En el primer live, després del ple en què es va aprovar el pressupost municipal del 2022, l’alcalde va confirmar la convocatòria de la consulta popular sobre la platja de gossos. En declaracions a Ràdio Calella TV, Buch ha refermat que se’n celebrarà una segona perquè la ciutadania decideixi la ubicació.

Tenim clar, com vam dir des del primer dia, que hi haurà la segona consulta per preguntar a la ciutadania quina seria la millor ubicació. Intentarem que no es demori en el temps i es pugui celebrar el més ràpid possible.

Dies després que la ciutadania votés sí a la platja de gossos, el Govern va anunciar que obriria una roda de contactes amb els partits de l’oposició per consensuar els passos i el procés a seguir a partir de llavors, en base a la idea de convocar la segona consulta sobre la ubicació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *