El CN Calella organitza la 31a Travessia de la Platja de Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Amb dues distàncies, la travessia de 1000 metres pensada per joves entre 12 i 14 anys i pels majors de 50, i la prova reina, la travessia de 2000 metres, en la que competeixen els majors de 14 anys. Enguany, sota el títol “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

En una entrevista al programa La Banqueta, el president del CN Calella, Raül Claramunt, ha destacat que s’han doblat el nombre de participants.

És la 31a edició i estem molt contents perquè tenim unes inscripcions boníssimes. S’ha de tenir en compte que cada setmana hi ha travessies, el calendari està super atapeït i és molt complicat que tinguis una bona participació. Nosaltres ja fa un parell d’any que estem mirant de potenciar la nostra fent-la el màxim d’atractiva possible i aquest any estem doblant el número d’inscripcions. Estem al voltant de les 280 persones inscrites, quan l’any passat no va arribar a les 150.

Un fet que atribueix a una de les particularitats de la cursa a Calella, l’anomenada sortida a l’australiana. Claramunt ha animat a tothom a gaudir de la travessia.

Animem a tothom que vulgui presenciar la competició, perquè és molt atractiva i espectacular perquè el format que fem aquí Calella des de fa un parell d’anys és el que es diu sortida a l’australiana, que vol dir que cada una de les proves són dues voltes. Això ho fem perquè el circuit no sigui tant llarg i els nedadors no hagin d’anar tan lluny del punt de sortida i facin dues voltes, amb la qual cosa, surten de l’aigua i fa que el públic pugui presenciar com està anant la prova i sigui més proper.

Els nedadors de la travessia de 1000 metres es llençaran a l’aigua a les 9:30h. La segona prova serà mitja hora més tard, a les 10h. Totes dues sortiran de la platja de Garbí, davant de la Piscina Municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat