Nova edició de l’stage d’estiu de l’estudi de dansa Bilans

Les escoles de dansa calellenques també ultimen aquests dies les seves propostes de lleure per aquest estiu. L’estudi de dansa Bilans torna a apostar per fer un stage d’estiu, on es duran a terme diverses activitats amb l’ensenyament i el perfeccionament de la dansa com a base. Es farà del 28 de juny al 27 d’agost i les inscripcions ja estan obertes.

L’escola de dansa Bilans ofereix un stage per alumnes del centre, però també per aquells nens i nenes que vulguin tenir un primer contacte amb el món de la dansa. Es farà de dilluns a divendres de 9 a 13 h des de finals de juny a finals d’agost.

L’objectiu és que ballin. Nosaltres tenim les alumnes de l’hivern que venen a l’estiu per no perdre el ritme i nens o nenes que no han ballat mai i volen provar-ho. Fem un casal per a tothom. Cada dia de 9 a 11 h toquem un estil de ball diferent i d’11 a 13 h anem a la platja.

El preu per setmana és de 60 euros i s’apliquen descomptes pel mes sencer. Es poden apuntar nens i nenes des de 4 anys fins als 16. Les inscripcions es poden fer presencialment a l’estudi de dansa o contactant a través del seu web.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *