Recomanacions literàries per Sant Jordi

Mar Arenaza de la llibreria La Llopa fa una tria de títols per regalar per Sant Jordi. Hi ha l’opció d’apostar per descobrir escriptors novells, cobrir-se les espatlles amb els clàssics o els premiats.

Sant Jordi -com cada any- convida a comprar llibresMar Arenaza, de la llibreria La Llopa, ens proposa aquests títols que arriben als prestatges amb la faixa d’un premi.

El premi Ramon Llull que va guanyar Rafael Nadal amb ‘El fill de l’italià’, que segur que serà un dels llibres més venuts aquest any per Sant Jordi. Un dels altres llibres més venuts serà el de Gerard Quintana, ‘Entre el cel i la terra’. I a part, Marta Orriols amb ‘Aprendre a parlar amb les plantes’.

Aquest any hi ha molts llibres que parlen sobre el procés i que fan una anàlisi de la situació que s’està vivint a Catalunya des de l’òptica periodística. Tampoc pot faltar la novel·la negra, amb una àmplia varietat de títols i per a tots els gustos.

Una autora que no se sap exactament qui és. Es diu Carmen Mola que va escriure ‘La novia gitana’ i ara ha sortit la segona part que és ‘La red púrpura’. O ‘La frontera’ de Don Winslow o la Donna Leon de tota la vida. ‘Montalbano’ el nou llibre d’Andrea Camilleri.

Els més petits o les més joves també tenen la seva llista.

Hi ha llibres musicals que pots escoltar des de Mozart fins a l’òpera prement botons perquè es sensibilitzin els més petits. Vull destacar el llibre de l’editorial Nanit, que fan contes a partir de cançons amb il·lustracions precioses. També Marta Altes amb ‘Cinc minuts més’.

Tot i que la millor manera d’escollir un llibre és acostar-se a una parada i triar després de remenar força.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *