Nova línia de subvencions per a les empreses que han seguit patint restriccions per la pandèmia

Els centres d'estètica poden acollir-se a la nova convocatòria de subvencions

Bars i restaurants, centres d’estètica i bellesa, parcs infantils privats i establiments d’oci nocturn poden acollir-se a la línia de subvencions que ha convocat l’Ajuntament de Calella per al pagament de la taxa comercial d’escombraries. S’ha dotat amb 12.000 euros, que es distribuiran de forma prorratejada entre les sol·licituds acceptades. El termini per presentar-les acaba el 19 de novembre.

El tràmit per sol·licitar la subvenció per al pagament de la taxa comercial d’escombraries s’ha de realitzar de forma telemàtica al portal calella.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, amb cita prèvia. Cal aportar el formulari que està disponible al web municipal i el justificant de pagament del rebut del 2021, a banda de documentació de l’activitat de l’empresa i que acreditin que el local és de propietat o bé s’hi està de lloguer.

L’Ajuntament ha obert la convocatòria per ajudar a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia, que ha mantingut les restriccions d’activitats en aquests sectors econòmics. Són els de la restauració, empreses d’estètica i bellesa, parcs infantils privats i establiments d’oci nocturn.

Podeu accedir a la informació sobre els requisits per acollir-se a la convocatòria clicant a aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *