Nova programació a RCTV

Dilluns 4 de març Ràdio Calella TV renova la programació. Sònia Muntanyola estrena “La tercera hora de La Ciutat” un nou espai diari amb informació de servei, agenda i música; Naomi Esteve assumeix l’ ”Ona Maresme”; i es renoven els nous informatius comandats per Dolors Lieury i Mar Mir. Es mantenen “La Ciutat”, “La Banqueta”, “Camelot” i “Coblejant” com espais de referència i entren a la graella nous programes temàtics setmanals com el “Peluts”, que dona veu als animals abandonats o “El refugi”, dedicat a les grans cançons del món del soul. A les nits, sonarà la música d’iCat.

De dilluns a divendres

Els matins informatius seran pel “Notícies en xarxa, edició matí”, cada dia, de 7.00 a 10.00, un recull de titulars i informació centrada en les notícies d’àmbit local i comarcal. El dia continuarà amb “La Ciutat” amb Mercè Roure i Sònia Muntanyola, de 10.00 a 12.00, espai que continuarà apostant per les entrevistes i tertúlies sobre els temes d’actualitat calellenca. A partir de les 12.00, Sònia Muntanyola assumirà l’antena amb “La tercera hora de La Ciutat”, un espai amb informació de servei, agenda, recull de continguts, efemèrides del dia, interacció amb els oients i música. Amb ella la ràdio arribarà a les 13.00, moment en que s’actualitzaran totes les notícies del dia a l’ “Info migdia” amb Dolors Lieury.

A les 13.15 serà el torn pels “Esports en xarxa”, el recull de titulars esportius d’àmbit local i comarcal de la jornada, que aniran seguits de “Notícies en xarxa, edició migdia” a partir de les 14.00. A les 15.00 serà el torn de l’”Ona Maresme”, el magazine comarcal de tarda que Ràdio Calella fa conjuntament amb Mataró Ràdio, Ràdio Premià de Mar, Ràdio Canet, Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls i Ona Malgrat, i que per part calellenca serà coordinat per Naomi Esteve.

De 18.00 a 19.00 hi haurà espai pels programes temàtics. Dilluns literatura amb “Memòria de peix”, dimarts divulgació històrica amb “A les portes de Troia”, dimecres actualitat de sèries amb “Parlem en sèrie”, dijous cuina amb “Fogons i davantals” i divendres cinema i música en acústic amb “Cinema a la xarxa” i “Estudi 3”. A partir de les 19.00 serà el moment de recollir la resta de notícies que ha donat el dia a l’“Info vespre” amb Mar Mir, que anirà seguit del “Notícies en xarxa, edició vespre” fins les 20.00.

De 20.00 a 22.00, serà moment pel segon espai de programes temàtics. “La banqueta” amb Salvador Itchart seguirà com a programa insígnia esportiu dels dilluns; dimarts torn per “El refugi”, un altra de les novetats de la graella amb èxits del soul amb Àlex Comerma; dimecres “Peluts”, donant veu als animals abandonats i “Moments d’òpera”, un dels grans programes de lírica; dijous hi haurà espai per a rutes de muntanya amb els espais “Sendes” i “A trenc d’alba”, que aniran seguits del “Jazz club”; i el divendres es donarà la benvinguda al cap de setmana amb el “Hot Dance 80” i el “Mediterranean House” de David Ortiz.

Dissabtes i diumenges

El dissabte la ràdio es llevarà a les 7.00 amb el programa de medicina “Temps de Salut” i el “Notícies en xarxa, edició cap de setmana”. A les 9.00 “Fes ta festa” un dels històrics de la ràdio nascut a Ràdio 4 dedicat a la cultura popular, i a les 10.00 havaneres amb el programa “Sons a Cau d’Orella”. El dia continuarà de 11.00 a 12.00 amb “Camelot”, el magazine del cap de setmana amb Pau Bartrolí. El seguirà la reposició de “El refugi” i el programa de música americana “Ruta 66”. El dia acabarà amb les notícies de la xarxa, música, i tota l’actualitat esportiva a “En joc” de 20.00 a 22.00.

Diumenge serà el torn per la cobla. “A toc de cobla” a les 7.00, seguit de “Notícies en xarxa, edició cap de setmana” a les 8.00. El magazine d’actualitat cristiana i humana, “Església viva” a les 9.00 i “Els oficis del llibre” a les 9.30. A les 10.00, torn pel “Coblejant”, el programa de referència del món de la cobla presentat per Queralt Pedemonte i Jordi Terme i a les 11.00 la reposició de “Camelot”. El matí de diumenge acabarà amb el “Cocodril Club” d’Albert Malla, un altre dels programes musicals emblema de la ràdio en català, que anirà seguit de les notícies del migdia. El diumenge conclourà amb música i amb els esports de “En joc” de 20.00 a 22.00.

Es renoven els informatius

Els programes informatius, pals de paller de l’emissora, es renoven. S’avancen a les 13.00 i a les 19.00 respectivament i es concentren en formats de quinze minuts per explicar a l’audiència l’actualitat del dia de forma dinàmica i rigorosa. Els programes estrenaran sintonies elaborades per Víctor Riera, compositor i tècnic de la casa.

Sonarà iCat

Entre setmana a partir de les 0.00 i els caps de setmana a partir de les 22.00, Ràdio Calella TV connectarà amb iCat.cat a través de La Xarxa.

RCTV, a més, seguirà apostant per potenciar la presència de continguts a les xarxes socials, pel format audiovisual, i pels directes de transmissions esportives.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *