Nova projecció de “Towers”, l’última pel·lícula de Foto-Film Calella

“Towers” és una història en temps de guerra en escenaris tan emblemàtics de Calella com el Far i les Torretes. La pel·lícula de Foto-Film Calella, dirigida per Josep Maria Colomer i Marçal Mora, es va estrenar en el marc del FESTIMATGE, el passat mes d’abril, i ara s’acaba d’anunciar una segona projecció a l’Orfeó Calellenc. Serà aquest dissabte 22 de juny, a les 20h, amb entrada lliure i gratuïta.

Foto-Film Calella té data per a la segona projecció de la pel·lícula Towers, la producció per commemorar el 30è aniversari del Trofeu Torretes de Curtmetratges. Es va estrenar en el marc del FESTIMATGE, el passat mes d’abril, i qui s’ho perdés aleshores tindrà l’oportunitat de veure-la aquest dissabte 22 de juny a l’Orfeó Calellenc. El passi serà a les 20h amb entrada lliure i gratuïta.

Dirigida per Josep Maria Colomer i Marçal Mora, rodada amb els equips tècnics de Foto-Film Calella i Ràdio Calella TV, el llargmetratge presenta una història en temps de guerra, entre la realitat i la ficció, sobre les relacions que es van establir entre la gent que vivia aquí i els brigadistes internacionals que van arribar per defensar la República.

Towers es va rodar en escenaris tan emblemàtics com el Far i les Torretes, amb la participació de desenes de figurants i quatre protagonistes: Sara Escamilla, Xènia Subirana, Adrià Subirana i Nil Pera.

Foto-Film Calella avança que a la presentació i projecció d’aquest dissabte també hi haurà lliurament de records.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.