Noves àrees de joc infantil i d’esport a Calella

L’Ajuntament de Calella ha renovat l’àrea de jocs de la Plaça Maresme i ha instal·lat un circuit per fer esport al davant del pavelló de la Muntanyeta. Dues noves apostes per fomentar el joc i la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

En el cas de la Muntanyeta s’ha instal·lat un nou espai per a fer cal·listènia; un conjunt d’exercicis en barra centrats en els moviments de grups musculars, que potencien l’agilitat, la força física i la flexibilitat. Albert Torrent és el tinent d’Alcaldia de Serveis de Ciutat.

Hi havia una tirolina des de fa molts anys que havia patit diferents substitucions de peces i que havia arribat al final de la seva vida útil. Els màstils que l’aguantaven estaven molt malmesos i davant la valoració de si tornar a posar una tirolina o la demanda de posar un espai de cal.listènia, que és una cosa que entre la gent jove té molta demanada, ens vam decidir per fer això; el conjunt lligava amb la zona esportiva de la Muntanyeta.

CAL.LISTÈNIA LA MUNTANYETA

Pel que fa a la Plaça Maresme, i atès que l’àrea de jocs infantils que hi havia estava molt degradada, s’ha optat per instal·lar-ne una de nova.

Era una zona molt antiga impossible de reparar, ja havia fet la seva feina i es va optar per posar-la tota nova. És un rentat de cara general que pot ser similar però és una zona més moderna i d’última generació.

La intervenció ha tingut un cost total de 10.478,60€ repartits en 4585,90€ per la cal.listènia i 5892,70€ pel parc infantil de la Plaça Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *