Ñu, Southside Johnny i Diamond Dogs caps de cartell de la setena edició del Calella RockFest

La setena edició del Calella Rock Fest arriba aquest vespre a la Fabrica Llobet-Guri amb un cartell de luxe encapçalat per bandes com els ÑU, els Southside Johnny and the Asbury Bikes i els Diamond Dogs.

Calella tornarà a vibrar aquest cap de setmana a ritme de rock i hard rock amb el Calella RockFest. El festival ja consolidat, s’ha convertit en una cita imprescindible pels locals i visitants que volen guadir del millor rock, blues i punk rock. Durant aquest dissabte i diumenge es podrà veure actuar a mites de l’escena musical del rock, com els Ñu, Diamond Dogs o joves promeses amb gran nivell com el guitarrista anglès Lourence Jones.

El cartell el tanquen Schizophrenic Spacers (Barcelona),The Grassland Sinners (Barcelona), el divendres i The Liza Colby Sound (USA) i Silverflame (Girona) el dissabte.

Els organitzadors esperen que l’edició d’enguany, congregui a tanta gent o més que l’any passat. Jordi Puig, representant de Rock on the rocks, l’entitat organitzadora del festival, ha explicat que cada vegada costa més porta grups de primer nivell, però ha destacat la seva voluntat de superar les edicions anteriors.

Una edició que esperem que sigui com l’any passat, que ens va anar molt bé, i esperem que la gent s’animi. Nosaltres normalment tenim unes 500 persones per dia, aquest any estem lluitant contra altres esdeveniments que es fan a Barcelona, però esperem superar aquestes xifres.

El preu de l’entrada anticipada per un dia és de 30 euros. L’abonament pels dos dies és de 60 euros.

L’abonament a la taquilla són 60 euros, l’entrada individual són 30. Si s’adquireix l’entrada de dia per separat són 35 euros.

El Calella Rock Fest obrirà portes aquest divendres 11 d’octubre a les 19 h del vespre a la Fàbrica Llobet-Guri. Continuarà dissabte a partir també de les 19 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.