Fildegospel actuarà aquest diumenge a Calella a benefici de l’AVAH

fildegospel

El grup Fildegospel pujarà diumenge a l’escenari de la Sala Mozart per cantar a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital. La coral ferirà un repertori en homenatge a les grans veus femenines del gospel i el rock, com Aretha Frankil o Nina Simone. Es farà a les sis de la tarda, però s’haurà d’anar una hora abans i a la porta es demanarà un donatiu de 8 euros.

Segons el director de la coral, Rubèn Espinosa, el concert serà una combinació de grans temes del gòspel americà i sud-africà, coneguts per tothom, amb un repertori original del grup.

Farem un homenatge a les grans veus femenines del gòspel i el rock combinat amb el gòspel africà. També portarem arranjaments que combinarem amb el repertori original.

Els diners que es recaptin serviran per cobrir les despeses dels programes de voluntariat i assistencial que l’AVAH duu a terme per tota la població de l’Alt Maresme. Espinosa explica que, a part de col·laborar amb una bona causa, els assistents també gaudiran d’un espectacle del més motivador i enèrgic. I recomana assistir-hi amb roba còmoda…

La gent ha de venir sabent que es cantarà i amb roba còmoda per aixecar-se de la cadira i ballar. (…) Evidentment la mascareta serà obligatòria, també per nosaltres que cantem, però són coses a les quals ja ens hem acostumat.

El concert de Fildegospel es farà aquest diumenge a les 18 h a la Sala Mozart. Les entrades es poden comprar al preu de 8 euros una hora abans del concert a taquilla.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat