Obert el període de presentació de propostes dels Pressupostos de Joventut

Debat del Pressupost Participatiu de Joventut de l'any passat

Avui s’obre el període de presentació de propostes del Pressupost Participatiu de Joventut. Fins el 28 de novembre, els joves d’entre 15 i 30 anys podran presentar les propostes omplint la butlleta disponible a diversos punts de la ciutat.

Els projectes tenen una dotació de 10.000€, però cada proposta no pot superar els 5.000€ per tal de poder realitzar un mínim de dos projectes. Ho ha explicat la regidora de joventut, Cindy Rando.

“Com que els dividim en dos grups, el grup dels més joves, diguem-ne, que va dels 15 als 20, i l’altre va dels 20 als 30, demanem que els projectes siguin, com a màxim, de 5.000€, perquè el que volem és poder fer una proposta de cada grup d’edat”

Les propostes més votades solen ser les que tenen a veure amb el món de l’oci i el lleure, però també tenen èxit les relacionades amb l’àmbit laboral.

“L’any passat, de les propostes que es van fer van sortir dues festes i una jornada de jocs de taula, però també trobem propostes relacionades amb l’àmbit del treball o bé de la formació, que ens demanen que els assessorem com realitzar els currículums o com buscar les ofertes laborals. Els demanem que vagin enfocats o bé en treball i formació, habitatge, mobilitat, oci i lleure i la veritat és que cada any es van ampliant aquestes propostes, però solen sortir guanyadores les que estan enfocades a l’oci i el lleure”

Les propostes es poden presentar omplint la butlleta disponible a l’OAC, a la Biblioteca, al Pavelló Municipal, al Club Natació Calella, als instituts de Calella o mitjançant la butlleta electrònica.

Les propostes es votaran durant l’assemblea de discussió i votació del proper dijous 30 de novembre a l’Espai Mercat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la regidora de joventut, Cindy Rando.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *