Sònia Hernàndez, elegida nova presidenta de l’ATC

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Relleva en el càrrec a Isabel Mallol, qui ha liderat l’associació que representa els interessos de l’empresariat turístic calellenc en els últims 10 anys: els de l’allotjament, però també d’altres sectors econòmics vinculats com la restauració i el comerç. La fins ara vicepresidenta de l’ATC fa un pas endavant i n’assumeix la màxima responsabilitat, amb idees noves però mantenint l’objectiu d’esprémer el potencial turístic de la destinació local.

L’empresària turística Sònia Hernández va presentar l’única candidatura a la presidència de l’ATC i la seva va ser l’elegida en l’assemblea que es va celebrar a finals de la setmana passada. En una entrevista a l’Info Migdia, Hernández ha definit la seva junta i objectius en termes de continuïtat amb la feina feta fins ara: en un inici amb Enric Hernández al capdavant i en els últims 10 anys sota la batuta d’Isabel Mallol.

Continuarem amb la seva estela, buscant estratègies per seguir amb la feina de buscar maneres de dinamitzar el turisme de Calella (…) Idees en tenim però m’agradaria abans treballar-les amb l’equip. Tot just hem posat alguns temes sobre la taula i no voldria expectatives que no poguéssim acomplir.

Sònia Hernández ha incorporat a la seva junta directiva a l’empresari Josep Villegas, que assumirà la vicepresidència de l’ATC; i es manté Albert Guinart en el càrrec de tresorer. A més, hi haurà representants del món de l’hostaleria, d’agències de viatges i del comerç local.

En relació a la temporada turística, la nova presidenta de l’ATC diu que encara no es disposen de les dades definitives sobre el comportament del mes d’agost. Intueix, això sí, que l’ocupació de les últimes setmanes ajudarà a arreglar un estiu complex i irregular.

Penso que a l’agost s’ha arreglat basant. Hem tingut una temporada atípica, partíem d’un any passat extremadament bo. I el setembre no pinta tant dolent com semblava. Sí que ha sigut una temporada que anirem per sota.

Coincideix amb l’anàlisi feta pel Gremi d’Hostaleria del Maresme, que apuntava un agost positiu en termes generals a totes les destinacions de Costa de Barcelona-Maresme.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Sònia Hernández a l’Info Migdia. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat