Què faran les escoles el dia de les eleccions del 21-D?

eleccions

Les eleccions a Catalunya tindran lloc el proper dijous 21 de desembre. Es tracta de les primeres eleccions que es celebren en un dia feiner des dels primers comicis democràtics que es van celebrar just després de la dictadura franquista.

Des del Departament d’Ensenyament encara no s’han donat dades de com s’ha de procedir en el cas de les escoles que fan les funcions de col·legis electorals. A Calella, dues escoles es troben en aquesta situació. A falta de celebrar-se les reunions escolars en les que decidiran quins seran els passos a seguir, l’Escola Pia confia que el 21-D transcorrerà amb normalitat pels seus estudiants, ja que l’espai que cedeix és el menjador del centre i no impedeix el funcionament lectiu. Al Freta les votacions tenen lloc al vestíbul i encara no han concretat com es desenvoluparan. Entre aquesta setmana i la vinent, els equips directius de les escoles decidiran com procediran.

Fins ara, s’ha especulat que les vacances de Nadal podrien avançar-se i començar el mateix dia 21, però també es diu que podria ser un dia lectiu normal encara que hi haguessin espais ocupats per les votacions.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *