Obertes les inscripcions a les 24H de Bàsquet

CB Calella - Cabrera

Ja estan obertes les inscripcions per a una de les cites esportives de l’estiu a Calella, les 24H de Bàsquet que impulsen els membres del Club Bàsquet Calella.

La cita esportiva, que arriba a la seva 41ena edició, es farà el cap de setmana del 6 i 7 d’agost. Es juguen 2 partits paral•lels a dues pistes durant 12 hores. És la fórmula que apliquen fins que puguin tornar a fer les 24H. Així ho ha reconegut el president del CBC, Miquel Mas, en una entrevista a l’Info Migdia.

Miquel Mas explica la mecànica del joc. Es creen dos grans grups i en funció del nombre d’inscrits, es creen els diferents equips que entren en competició.

Les 24H seran el primer acte després de les petites reformes que s’han fet durant el mes de juliol al pavelló municipal del Parc Dalmau. Concretament, amb el nou terra de les pistes que s’han pintat, la instal·lació de noves cistelles i la megafonia. En parla Miquel Mas.

Durant les 24H de Bàsquet, que començaran a les 16h del dissabte fins a les 4 de la matinada del diumenge, es faran concursos de triples i esmaixades de diferents  categories.

Les inscripcions estan obertes als perfils del Club Bàsquet Calella a les xarxes socials i a la web del club divendres a les 22h. També es podran fer presencialment de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h al pavelló de la Muntanyeta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *