Una persona afectada per inhalació de fum en un petit incendi al carrer Joan Maragall

Portal de l'edifici afectat al carrer Joan Maragall, aquesta tarda

Ensurt aquesta tarda als voltants de les 4. al carrer Joan Maragall, a tocar de la Riera Capaspre. Un petit incendi als conductes de ventilació dels lavabos d’un bloc de pisos ha provocat una intensa fumera i una forta olor a cremat que ha alertat als veïns. El primer pis ha estat el més afectat, ja que ha estat el primer domicili al que ha entrat el fum.

Segons han explicat alguns veïns, el conducte de ventilació dels lavabos estava ple de brossa i algú ha llençat alguna cosa encesa, fet que ha provocat que es cremessin les deixalles acumulades. A causa de les flames, s’ha cremat un tub de PVC que ha provocat una intensa fumera i una forta olor a cremat. Les flames també han fet trencar dos tubs d’aigua, fent que la pressió d’aquesta pugés en dos domicilis i n’ha rebentat els conductes. Els Bombers de la Generalitat han hagut de tallar el subministrament d’aigua per evitar mals majors en altres pisos.

A causa de la intensa fumera, una veïna de l’imnoble ha hagut de ser atesa a la mateixa ambulància per inhalació de fum i per una crisi d’ansietat.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres patrulles de la Policia Local, una dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *