Obre la botigueta de manualitats nadalenques de l’Encenall

Després de l’èxit de la crida feta a través de Ràdio Calella TV, els usuaris del club social l’Encenall han pogut obrir avui una botigueta en ple carrer Església per vendre les seves manualitats nadalenques. És al local del bar Cèntric, a la cantonada amb Sant Josep, que la família Mir els ha cedit perquè hi puguin exposar i vendre tots els objectes que elaboren, i així fer guardiola per pagar les sortides previstes per l’any vinent. Amb el permís de la Covid. S’hi podrà anar durant els pròxims tres caps de setmana, de divendres a diumenge; i també obrirà el festiu de dimarts vinent, 8 de desembre.

L’horari de la botigueta de Nadal del club social l’Encenall serà els divendres i dissabtes de 10 a 13h i de 17 a 20h, i els diumenges d’11 a 13h i de 17 a 20h. Ahir van acabar de portar-hi totes les manualitats que fan els usuaris, tal com ha explicat el coordinador dels tallers, Àlex Ezquerra.

Són decoracions pels arbres, tiós, corones de Nadal… Són coses que han fet els nostres nois i noies i esperem que agradin i tinguin sortida. Hi tenim el mateix que a l’estand de la Fira de Nadal que es muntava a la plaça de l’Església.

Tots els objectes es venen a preus molt assequibles. A la Fira de Nadal de l’any passat van recollir 500 euros i ara estan molt animats amb superar la xifra. Els diners els fan servir per pagar les sortides culturals i de lleure.

Durant l’any fem diverses sortides a Barcelona, per anar a passejar o visitar museus; l’any passat, vam fer unes colònies d’estiu. I servirà per això, per pagar aquestes sortides que fem, excursions o també les botifarrades i costellades.

Des del club social l’Encenall, que és un dels programes que impulsa l’Associació de Voluntaris de l’Hospital (AVAH), es fa un agraïment especial a tota la seva xarxa de col·laboradors que ajudaran aquests dies a tenir oberta la botigueta però també són els responsables de dirigir les activitats i tallers que fan els usuaris.

Tenim 7 o 8 voluntaris que fan sessions de ioga, tallers de musicoteràpia, xerrades de medicina i un advocat que parla sobre qüestions jurídiques per a persones amb discapacitat, tallers d’informàtica i de cuina… La voluntària estrella que és Pilar Vivas que ve a fer tallers d’expressió emocional.

El club social l’Encenall és un recurs d’atenció a persones amb dificultats d’inclusió social i comunitària que realitza bona part de les seves activitats a l’hotel d’entitats de la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *