Què és una reserva alimentària i el seu encaix al Torrent del Raig

Nova sessió del cicle de conferències que organitza l’associació Amics del Patrimoni Històric de Calella, que és una de les entitats impulsores de COSTORA, la coordinadora d’entitats que s’oposen a l’obertura d’un nou enllaç amb la C-32 que travessi el Torrent del Raig. Aquest divendres han convidat a l’arquitecte mataroní especialitzat en urbanisme, Agàpit Borràs, que és president de l’Associació en Defensa del Patrimoni Cultural de Mataró i el Maresme, perquè parli sobre les reserves alimentàries, i la seva funció, i el possible encaix que tindria al paratge natural de Calella. La conferència tindrà lloc aquest divendres 14 de juny a l’Auditori de Can Saleta (19.30h), amb entrada lliure.

“El Torrent del Raig: una reserva alimentària per al futur de Calella”, és el títol de la conferència que tindrà lloc divendres a l’Auditori de Can Saleta, dins del cicle que organitza l’associació Amics del Patrimoni Històric de Calella, una de les entitats promotores de COSTORA, que s’oposa a la proposta d’enllaç sud amb l’autopista C-32.

Hi intervindrà Agàpit Borràs, un arquitecte mataroní que és president de l’Associació en Defensa del Patrimoni Cultural de Mataró i el Maresme. També Joan Pedemonte i Jordi Sans, jardiners i pagesos del Raig.

L’acte tindrà lloc està previst per a les 19.30h, amb entrada lliure.

Potser t'interessa

4 Respostes

  1. Joan ha dit:

    Aquesta conferencia es a les 18,30h o 19,30h ?

  2. Joan ha dit:

    Bona tarda, la conferencia al final a quina hora es ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.