Oncolliga commemora el dia Mundial Contra el Càncer de Mama posant a la venda el seu calendari

oncolliga

Oncolliga Calella posa a la venda des d’avui el seu calendari solidari, que cada any publica, per recaptar fons per l’entitat. Amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama, Oncolliga serà avui al carrer església, davant de Regals Marina, per vendre el seu calendari i per fer campanya de sensibilització. El calendari d’enguany recull 12 fotografies fetes pel calellenc Joan Maria Arenza durant els mesos de confinament, i que van estar exposades a l’Ajuntament Vell en el marc de l’exposició “99 dies. Crònica de la Covid-19 a Calella”. Per seguir commemorant la data, a partir de demà i fins al 25 d’octubre Sauleda Pastissers vendrà pastissets de gers de color rosa, per col·laborar amb l’ONG i recollir fons per a la lluita contra el càncer de mama.

L’entitat cada any treia el seu calendari solidari coincidint amb la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Aquest any, davant la suspensió de la fira, han volgut fer coincidir la venda del calendari amb el dia Mundial Contra el Càncer de Mama. Maria Pera, d’Oncolliga Calella, ha explicat que enguany serà un calendari històric perquè recull les fotografies que Joan Maria Arenaza va fer durant el confinament total de la població.

Serà un calendari històric perquè és sobre la pandèmia on ha col·laborat el fotògraf Josep Maria Arenza. La idea va sorgir després d’anar a l’exposició i veure les magnífiques fotografies. Amb l’alcaldessa vam decidir que havien de sortir en el calendari perquè la pandèmia quedés en l’històric de la ciutat.

Els calendaris es poden aconseguir al preu de 10 euros al llarg de tot el dia d’avui a la parada que Oncolliga ha muntat al carrer Església, davant de Regals Marina. També muntaran parada dissabte prop del mercat. A més, Sauleda Pastissers a partir de demà vendrà pastissets de gers de color rosa, per col·laborar amb l’ONG i recollir fons per a la lluita contra el càncer de mama. També allà hi trobareu calendaris solidaris i braçalets de color rosa.

Pera també ha animat a tothom a col·laborar amb l’entitat i ha recordat que, malgrat durant la pandèmia no han pogut celebrar les seves activitats habituals, sí que han seguit amb els seus serveis bàsics, com l’atenció psicològica i el SID.

Oncolliga, encara que estiguéssim en plena pandèmia, no ha pogut deixar de donar els serveis que ja donàvem. El servei de psicosociologia s’ha donat per telèfon i el cuidador del servei immediat a domicili evidentment també ha hagut de seguir amb la seva feina. Encara que no hem fet la majoria d’activitats que fem sempre per recaptar fons, els serveis els hem hagut de donar igual.

Pera també ha recordat que Oncolliga segueix atenent i aconsellant a totes aquelles persones que ho necessitin, els dimecres de 17 a 19 h al seu local del carrer Costa i Fornaguera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *