Participatius 22: Vota perquè s’instal·li una plataforma elevadora a les escales de la piscina

plataforma elevadora web petita

El camí que ha de fer una persona amb cadira de rodes que vulgui anar del Passeig de Garbí als miradors de Calella –el de Lluís Companys i el de la Roca Grossa– és 400 metres més llarg que el d’algú que no té problemes de mobilitat i pot pujar per les escales de la Piscina Municipal. Per superar aquesta barrera arquitectònica, que ara mateix els obliga a creuar la carretera per sota el pas de Valldenguli, Joan Alcaraz proposa que es destinin els 100.000 euros d’inversió del Pressupost Participatiu 2022 a la instal·lació d’una plataforma elevadora.

Aquest és el segon projecte que Joan Alcaraz ha presentat a la convocatòria del Pressupost Participatiu del 2022 i que ha rebut l’aval de la comissió tècnica perquè entri a la fase final de votacions.

La instal·lació d’una plataforma elevadora a les escales de la Piscina Municipal permetrà, segons ell defensa, acabar amb una barrera arquitectònica que obliga a les persones que tenen alguna discapacitat a donar una gran volta per gaudir de les vistes des dels miradors de Calella.

Ara mateix, si van caminant pel Passeig de Garbí, han d’anar a buscar el pas soterrani de Valldenguli i tornar a creuar la carretera, en superfície, pel semàfor dels Apartaments Codina. Això implica haver de completar un camí que és gairebé mig quilòmetre més llarg que el que han de fer les persones que poden pujar els més de 40 graons que hi ha a les escales. La proposta de Joan Alcaraz contempla també que s’il·luminin.

Les votacions del Pressupost Participatiu 22 estaran obertes fins el 13 de juny. Cal tenir més de 16 anys i estar empadronat a Calella.

🔹A civiciti.com/es/calella
🔹Urna del vestíbul de l’Ajuntament de Calella
🔹L’urna mòbil serà aquest dimecres 25 de maig al Teatre Orfeó.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *