Pere Mas s’endú el Premi d’Honor Trofeu Carpinell d’enguany

guanyador carpinell

Dissabte es va reunir el jurat i va decidir els guanyadors de la 29a edició del Trofeu Rafel Carpinell que atorga Fotofilm Calella. La medalla daurada ha estat per Pere Mas amb una fotografia d’un nen mirant les Torretes de Calella. El guanyador ha rebut la medalla d’or, un premi en metàl·lic de 100 euros i el trofeu Rafel Carpinell, una peça artística d’Angelina Moret.

El jurat qualificador del 29è Trofeu Rafel Carpinell de Fotografia estava format Francisco Escarmena, guanyador de la Lliga Social de FFC 2019/2020, Xavier Gamell, membre de l’associació Amics del Patrimoni Històric de Calella i Josep Maria Graño, president de L’Espai Caixa de Calella. El jurat va visionar un total de 84 fotografies presentades per 30 autors participants.

El segon premi, Medalla de Plata de la FCF és per Mònica Ordónez amb imatge del monument a la sardana al Passeig Manuel Puigvert.

El Tercer Premi, Medalla de Bronze de la FCF ha estat per Xavier Xaubet, amb una fotografia en blanc i negre de dos pescadors davant les barques.

El que encara és una incògnita en aquesta l’edició és com serà l’exposició. Tradicionalment la col·lecció de fotografies seleccionades s’exposava a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, suspesa enguany pel coronavirus. Ara es busquen alternatives que passarien per fer-ho durant el Festimatge o buscar una sala per poder exposar-les.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Pato Maggio escrigué:

    Enohara als guanyadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat