Pérez Basart (PP) adverteix l’alcaldessa que està cometent una il·legalitat

perez_basart

Per haver signat el decret de suport a la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre, tal i com la mateixa Montserrat Candini va fer públic a través del seu perfil a les xarxes socials. El regidor portaveu del Grup Municipal del PP ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella TV que la setmana passada va registrar una carta al Registre General de l’ajuntament en què posa de relleu aquest fet.

Pérez Basart ha admès que es tracta d’un formulisme perquè, assegura, l’alcaldessa de Calella és conscient d’estar actuant fora de la llei. Li adverteix que n’haurà de respondre davant els tribunals.

“Hem entrat una carta dient que això és una il·legalitat, recordant-ho perquè ho saben perfectament. Cadascú s’atendrà a les seves responsabilitats. Com en el tema de la bandera espanyola que va estar col·locada només una setmana, d’amagat i amb un rètol que deia moltes coses. Però ara no hi és, i ella sabrà què fa i què deixa de fer”, ha dit el regidor del PP de Calella.

Des del PP es descarta fer front comú amb el PSC per defensar l’Estat de dret i la Constitució espanyola. El portaveu popular creu que el fet de formar coalició amb el PDECat a l’Ajuntament de Calella està deixant els socialistes fora de joc.

“El PSC vota en contra de tots els aspectes que tenen a veure amb el referèndum però automàticament demanen disculpes al ple per haver-ho fet. No tenen ni idea del que volen o què senten, estan ben perduts. No volen que se’ls relacioni amb el PP i que defensem comunament la Constitució i les lleis, perquè sense les lleis no hi ha democràcia”, ha manifestat.

El Partit Popular tampoc va participar dilluns en l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Calella perquè, diu Pérez Basart, s’hi fa exaltació de l’independentisme.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al regidor del PP de Calella, Josep Maria Pérez Basart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat